Romeo Dunca: Insistența imbecilă a primarului Maralescu pune în pericol dezvoltarea armonioasă a stațiunii de interes național Muntele Mic!

timisoara capitala 2023

Potrivit candidatului PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, declararea Muntelui Mic stațiune de interes național e un lucru bun, dar și periculos în același timp. Periculos cât timp Mihai Maralescu e primarul comunei Turnu Ruieni!

Dunca admite că primarul Maralescu a avut și el un merit în declararea zonei Borlova – Muntele Mic stațiune de interes național, dar totodată îl ironizează pe edilul-șef al comunei care are în proprietate mare parte din ceea ce se dorește a deveni domeniul schiabil Muntele Mic – Nedeia. „A fost purtătorul hârtiilor făcute de alții și a încasat diurnele principale pentru deplasări. În timp ce arhitectul comunei, Dana Șandor, care a pus ordine în ele, a fost destituită abuziv. (…) Deși meritul de a căra hârtii la București e al lui, tot el e principalul pericol în dezvoltarea armonioasă a muntelui! Banii furnizați de guvern pentru realizarea infrastructurii sunt în pericol de a fi risipiți pe lucrări de proastă calitate, care vor face ca funcționarea investițiilor de apă și canal să fie deficitară sau chiar inexistentă!”, e îngrijorat omul de afaceri care a anunțat că donează județului Caraș-Severin proiectul la care lucrează de atâția ani în vârf de munte.

Deja se lucrează prost, susține Romeo Dunca, iar ideile primarului Mihai Maralescu nu ar fi deloc inspirate. În plus, s-ar irosi bani publici, deloc puțini. „Marele pericol, dacă acest Maralescu nu e înlăturat, e dat de insistența imbecilă a acestuia în a începe demersurile pentru proiectarea unei gondole cu plecare dintr-un loc la fel de prost ca și telescaunul antic, existent și azi nefuncțional. Pentru această variantă proastă, care nu se va realiza niciodată, deja s-au risipit bani din bugetul comunei”, acuză omul de afaceri.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Telescaunul vechi avea multe inconveniente, funcționa doar când și când, astfel că nicio altă instalație pe cablu în aceeași zonă nu s-ar dovedi mult mai utilă. Altfel ar sta lucrurile dacă această ar pleaca de pe drumul militar, unde se poate amenaja și o parcare de 6 hectare. „Acest primar ciudat nu înțelege diferența între a construi fezabil sau a construi în loc greșit, marșează cu încăpățânare prostească pe ceva scump și total aiurea”, a concluzionat liberalul Dunca.

untitled design set 970x90 px