Romeo Dunca: Înghit în sec la rânjetul Alinei Stancovici! În urma unui act de dresaj!

romeo dunca alina stancovici

Concedierea managerului Spitalului Județean de Urgență din Reșița a fost amânată de liberalii din Consiliul de Administrație, care au refuzat să „opereze” cum a poruncit președintele Consiliului Județean!

Romeo Dunca a explodat pur și simplu după ce, pentru a doua oară, Alina Stancovici l-a ridiculizat în fața tuturor, ajutată fiind de data asta și de consilierii județeni PNL care fac parte din Consiliul de Administrație al spitalului.

Mai întâi, managerul de la Județean ne-a arătat nivelul președintelui chiar în sala de plen. Atunci, Dunca a negat că ar fi fost marcat în vreun fel de penibilul situației în care a fost pus și a garantat că nu va căuta răzbunare, că a cerut plecarea Alinei Stancovici din motive pur imputabile acesteia și în niciun caz dintr-o ranchiună personală.

A doua oară, zilele trecute. Romeo Dunca a anunțat cu subiect și predicat. Demite managerul spitalului! De fapt, comandă asta membrilor Consiliului de Administrație. Aceiași care au picat de proști nu cu mult timp în urmă, când ei au trimis Consiliului Județean propunerea de revocare, dar comisia de evaluare a administrației județene, prezidată chiar de Romeo Dunca, a stabilit exact pe dos. Alina Stancovici rămâne, activitatea sa fiind evaluată cu „bine”. Viorel Bașag, în special, ar fi refuzat să interpreteze rolul de marionetă a președintelui Dunca. Ar fi invocat că Alina Stancovici va avea câștig de cauză în instanță, că el nu vrea să achite despăgubiri doar pentru a-i satisface orgoliul șefului său. Asta dacă nu cumva primește ordin de la un șef mai mare. Președintele Dunca a răbufnit văzând că până și Bașag i se împotrivește. Atunci și-a anunțat colegii de partid că-i părăsește începând cu prima zi după ce-și încheie mandatul de președinte CJ. I-a acuzat pe membrii CA că ar fi fost „dresați” să absenteze la ședință și s-a dat de gol în ceea ce o privește pe Alina Stancovici: Nu suportă să fie înfrânt încă o dată de aceasta. Drept dovadă, ce a scris președintele cu mâna sa:

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Zilele trecute, în urma unui act de dresaj,  am fost pus într-o situație delicată. Am anunțat în presă că o demit pe Alina Stancovici, dar prin noncombatul colegilor din CA al spitalului județean am rămas cu ochii în soare. Din păcate, lipsa de răspuns la solicitarea mea mă aduce în situația ingrată de a înghiți în sec la rânjetul acestei doamne manager. Pentru câteva săptămâni de aici în colo, până se întoarce dl Purea din Germania, spitalul care în ultimele 5 luni a acumulat alte datorii de 2,8 milioane RON va rămâne pe aceleași mâini.”, le-a transmis Romeo Dunca liberalilor.

Președintele CJ a fost foarte convingător. Liberalii s-au întâlnit la Herculane, unde simpla prezență în care și oase a lui Romeo Dunca a schimbat optica. Alina Stancovici va fi demisă în prima ședință a Consiliului de Administrație de la Județean.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/