Romeo Dunca, împins de Nelu Popa de pe pârtia Semenic – Văliug!

Consiliul Județean Caraș-Severin mai joacă doar un rol figurativ în dezvoltarea domeniului schiabil Semenic! Nelu Popa s-ar fi îndoit de competența lui Romeo Dunca, crede Silviu Hurduzeu!

În calitate de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, liderul social-democrat Silviu Hurduzeu și dat mâna cu primarul Reșiței și cu edilul comunei Văliug, Sorin Blaga, pentru realizarea celui mai mare domeniu schiabil din România. Hurduzeu și-a asumat la acea vreme chiar rolul de lider de proiect pentru instituția pe care o conducea. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar astăzi sunt puse la îndoială de către unii atât oportunitatea proiectului, cât și cine ar fi beneficiarii reali ai investiției de pe Semenic. Hurduzeu insistă în continuare că e un proiect util, benefic pentru turismul din Banatul Montan, deși are câteva obiecții.

„Este un proiect care a demarat având Consiliul Județean lider de proiect. Se întâmpla în mandatul meu. A fost un proiect de care s-a ocupat Flavius Nedelcea, pentru că el avea în subordine turismul. Am început pe un proiect național cu domeniile schiabile în România. După alegerile din anul 2020, Reșița, care într-adevăr a făcut mult mai mult din punct de vedere material pentru acest proiect, pentru că a avut posibilitatea, a devenit lider de proiect. A cedat teren în contrapartidă către Romsilva pentru a primi terenul pe unde va fi viitoarea pârtie. Este un proiect important pentru județul Caraș- Severin. Să vedem ce se întâmplă cu condițiile climatice, pentru că vedem că, de la an la an, e zăpadă tot mai puțină parcă.”, a comentat Hurduzeu.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Liderul PSD Caraș-Severin mai spune că Nelu Popa și-a dorit ca Primăria Reșița să devină lider de proiect în detrimentul Consiliului Județean nu pentru că în spatele acestui domeniu schiabil s-ar ascund interesele sale personale, ci pentru că astfel are o garanție că proiectul merge mai departe. „După alegerile din 2020, Primăria Reșița a devenit lider de proiect și sigur că atunci s-au născut supoziții, cum că are cineva un interes. Posibil ca Nelu Popa să fi dorit să fie lider de proiect știind cât de «competent» este Romeo Dunca. Poate a gândit că e mai bine să ia proiectul la Primăria Reșița, să fie lider de proiect și să încerce să-l ducă mai departe decât să-l lase pe mâna marelui administrator al județului. Poate fi și aceasta o explicație. Dar este o investiție importantă și mi-aș dori ca acest proiect să se finalizeze. Că are și Nelu Popa în spate interes…. El are o afacere exact la baza pârtiei, dar dincolo de acest interes eu zic că totuși această investiție este bună pentru județul Caraș-Severin!”, a adăugat Silviu Hurduzeu.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/