Romeo Dunca: Îmi doresc așa o atmosferă și la Consiliul Județean! Aquacaraș a fost ca și un bebeluș în scutec, care merge cu un mic rahat în pantalon!

whatsapp image 2023 05 26 at 13.43.47

AquaCaraș a împlinit 18 ani de activitate, 18 ani în care problemele s-au îmbinat cu reușitele, 18 ani de muncă intensă și proiecte pe măsură. Gheorghe Filipescu garantează rezultate și competență în folosul cetățenilor, după o copilărie grea și chinuită a societății.

520 de angajați, 25.000 de abonați și un portofoliu deloc de neglijat atunci când vine vorba de proiectele implementate și demarate de către AquaCaraș. 18 ani de muncă permanentă a unei societăți ce a reușit în anul 2022, după lungi suferințe, să ajungă pe profit. Aspect care nu a scăpat neremarcat de către președintele județului, Romeo Dunca:

„Vă dezvălui un lucru interesant, nou, în activitatea mea din AquaCaraș, aici mă simt bine, este un loc care funcționează, este exact atmosfera pe care  o cunoșteam eu, din privat. Sunteți altfel decât multe alte lucruri care se întâmplă în județ. Aici este o atmosferă sănătoasă, bazată pe muncă, bazată pe faptul că oamenii sunt apreciați dacă muncesc, nu seamănă cu cea din Consiliul Județean Caraș-Severin, din păcate. Sperăm să ajungem și noi exact la acest nivel, trebuie să aducem și județul acolo, și doar atunci va fi o reușită când vom face foarte multe lucruri în județ care să funcționeze, și aici nu mă refer la societăți cu capital privat, ci la societăți de stat”.

Reușita este cumulul tuturor factorilor implicați în procesul de dezvoltare. De la conducător, la echipă, la interesul manifestat față de munca depusă în folosul cetățeanului. Așa ar trebui gravat tabloul unei companii perfecte. Fără menajamente, în stilul care îl caracterizează, Romeo Dunca a făcut o radiografie scurtă și la subiect, vizavi de ce s-a întâmplat și ce a ajuns acum AquaCaraș:

„Până acum, vreo 4-5 ani în urmă, ați fost ca și un bebeluș în scutec, care merge cu un mic rahat în pantalon, pentru că așa fost societatea, a mers din pierdere în pierdere, deși v-ati făcut treaba, practic conducătorii au coordonat-o după alte reguli, regula care, să știți, ponoasele și efectele le reparăm astăzi, întreaga echipă. 

Astăzi suntem însănătoșiți, cu putere de muncă, cu profit pe anul 2022, aveți proiecte importante, aveți conducători și la societate și în județ, care se gândesc la ce trebuie să faceți doar în folosul cetățeanului, dar și să puteți să produceți tot ce trebuie în Caraș-Severin.”

Președintele județului a mai subliniat faptul că, după o copilărie grea și chinuită, se văd acum rezultatele. Sunt proiecte sunt investiții de modernizări, sunt oameni competenți, angajați care își doresc să ajungă aici pentru a fi tratați pentru profesionalismul lor și pentru puterea lor de muncă. „Una peste alta, este o societate care, iată, performează așa cum ar trebui să fie multe administrații, multe societăți care încă mai au un oarecare capital de stat.”, a conchis Romeo Dunca.

whatsapp image 2023 05 26 at 13.43.46

Fără sprijinul primarilor, fără sprijinului președintelui Consiliului Județean, dar și fără sprijinul angajaților, AquaCaraș nu ar fi ajuns, poate, la vârsta majoratului, cu rezultate pe măsură, a ținut să precizeze, Gheorghe Filipescu, cel care de 4 ani este la cârma conducerii societății cărășene și care, la evenimentul aniversar, a fost alături de toți partenerii, angajații și familiile acestora:

„Vreau să mulțumesc primarilor pentru sprijinul acordat în această perioadă, domnului președinte, fără de care rezultatele nu erau același, dar si angajaților pentru eforturile, dar și disconfortul prin care au trecut în interesul muncii. Satisfacția e cu atât mai mare  când rezultatele s-au văzut și se văd. Sigur că vrem mai bine, mai mult, sigur că știm ce avem de făcut în continuare, și că nu suntem mulțumiți cu ceea ce s-a făcut. Sunt o serie de probleme care scot în evidență disconfortul pe care îl creează avariile în rețea, calitatea apei, iar in acest sens investim pentru a îmbunătăți serviciul pe care noi îl prestăm către populație și în interesul lor.”.

Chiar dacă proiectele societății nu sunt deloc puține la număr, multe dintre acestea fiind în continuă derulare, problemele continuă să apară mai ales atunci când vine vorba de munca pe care o depun sau nu constructorii, explică Filipescu: „Îmi doresc să se schimbe atmosfera în curtea societății, în ce ceea privește constructorii. Până acum, la proiectul regional au venit constructori serioși. Noi respectăm procedura legală, dar din păcate am avut surprize neplăcute cu anumiți constructori care ne-au creat un stres extraordinar și de aceea acum stăm cu arma la picior.”

În ceea ce privește disconfortul creat cetățenilor de către societate, directorul Filipescu spune că știe bine problemele: „rețeaua pe ISPA are anumite probleme, pe proiectele noi, căutam să introducem în pământ țevi de bună calitate cu termen de viată, nu mai puțin de 50 de ani. Cu toate acestea apare acel disconfort, dar suntem organizați și acționăm rapid, de cele mai multe ori, în ultima perioadă, avariile sunt generate și de constructorii care lucrează. Cetățenii trebuie să știe că avem tot interesul să le satisfacem doleanțele și să acționăm rapid!” 

Un asemenea eveniment desigur că nu putea trece fără o premiere a celor mai buni angajați care au fost răsplătiți cu diplome și prime de merit.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/