Romeo Dunca: Imaginile tulburătoare de la morga spitalului, în calculatorul Alinei Stancovici!

dunca romeo stancovici alina

Reale, dar datând din septembrie 2021, imaginile șocante din Spitalul Județean de Urgență din Reșița ar fi ajuns în spațiul public din calculatorul managerului demis de Romeo Dunca!

Referitor la mizeria apărută ieri pe internet în care atât eu, domnul Purea cât și dl Librimir managerul SJUR eram învinovăți și invitați să ne prezentăm demisiile, menționez următoarele.  Situația datează din septembrie 2021. Fotografiile au fost trimise ca justificare pentru nevoia de a se achiziționa un frigider nou la morga acestui spital. Raportul a fost trimis de dl medic Simulescu Răzvan către managerul de la acea dată.  Pe calculatorul acestuia. Cum au ajuns la acest cont fals de Facebook, trebuie întrebată cu siguranță doamna Stancovici deoarece nu cred că noul manager care a ocupat biroul acesteia avea vreun motiv sa o facă.”, a scris Romeo Dunca pe pagina sa de Facebook.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin spune că nu e nimic întâmplător, că imaginile nu au fost prezentate ca fiind actuale fără a se urmări ceva. „Acest fel de discreditare pregătește, probabil, acțiunea în instanță a doamnei Alina Stancovici. Fără de care, la conducere, lucrurile în spital au șansa să se normalizeze. Azi situația s-a normalizat. Există curățenie și un frigider nou funcțional.”, a adăugat președintele Dunca.

Alina Stancovici n-a putut fi contactată până la această oră pentru a oferi un punct de vedere.

CITEȘTE ȘI:

SCANDALOS. Morții din pandemie, folosiți pentru discreditarea președintelui Dunca!