Romeo Dunca, finalist la Gala Premiilor iUmor! Viorica Dăncilă i-a suflat trofeul!

romeo dunca iumor

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a luptat cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, și cu fostul premier Mihai Tudose, dar a câștigat Viorica Dăncilă, care nici măcar nu fusese nominalizată!

Romeo Dunca s-a aflat printre finaliștii pentru obținerea trofeului de la categoria „Avem o țară. Ce-i de făcut?”, trofeu pus în joc la Gala Premiilor iUmor, sezonul 15, de la Antena 1. De ce a ajuns președinte CJ Caraș-Severin în postura de candidat pentru un astfel de trofeu? „Pentru că meseria de politician e doar un pretext să te dai mare cu nevasta pe internet!”, au argumentat organizatorii. Pentru că „e singurul care a reușit să facă alba-neagra cu palmierii în Piața Unirii”, primarul Robert Negoiță a intrat și el în competiție pentru obținerea aceluiași trofeu. Le-a făcut concurență lui Dunca și Negoiță fostul prim-ministru Mihai Tudose, „pentru că nimeni nu credea că e în stare să facă podul”.  

Trofeul a fost decernat de Irena Boclincă. Surpriză! Niciunuia dintre nominalizați! El a rămas în mâinile actriței moldovence, cea care a pus din nou în scenă un moment fabulos marca Viorica Dăncilă!

YouTube video

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/