Romeo Dunca: „Doamna Stancovici nu se întoarce!”

dunca romeo
stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu a dorit să comenteze decizia Tribunalului Caraș-Severin care a anulat astăzi dispoziția dată de acesta în mai anul trecut, prin care Alina Stancovici își pierdea funcția de conducere în Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Romeo Dunca s-a rezumat doar la a declara că decizia va fi atacată, iar interimatul doctorului Librimir își va produce efectele. De altfel, Dunca spune că Stancovici nu mai are cum să se reîntoarcă la spital, întrucât mandatul acesteia a expirat în luna martie.

CITEȘTE ȘI: Dunca mai pierde o dată în fața Alinei Stancovici! Instanța o repune în funcția de manager al spitalului din Reșița

publicitate ziar expresb 1000x100

Noi o să facem recurs și o să vedem ce se întâmplă. Această decizie a Tribunalului nu este definitivă, dar doamna nu se întoarce pentru că mandatul oricum i-a expirat. Deci nu este vorba de a se întoarce pe funcție, ci de a i se plăti banii (drepturile salariale n.r.), eventual, dacă rămâne definitivă decizia. Deci, domnul Librimir își vede de treabă, iar doamna Stancovici, la fel. Să rămână să predea în continuare la facultate, unde este profesoară și să vedem ce zice Curtea de Apel Timișoara”, a spus Romeo Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/