Romeo Dunca, despre drumurile județene din Caraș-Severin: „Nu am stat în loc. Am făcut ceea ce trebuia să facem”

romeo dunca 31 august

Tot mai mulți cărășeni semnalează tronsoane de drum uitate de vreme. Și de autorități. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin consideră că a făcut tot ce s-a putut în această privință. Iar lucrările continuă.

Nu sunt bani. Este laitmotivul pe care fostul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin nici nu îl lua în calcul în campania electorală. Mai spunea că, în cei 4 ani de mandat, va realiza proiecte de un miliard de euro. „Mi-ar fi rușine să nu ating acest prag”, spunea Romeo Dunca. La fel cum spunea că va transforma județul într-o perlă a turismului.

Iată că a trecut aproape un an de când a câștigat alegerile, iar discursul s-a schimbat. „Nu sunt bani” a devenit replica favorită a actualului președinte. Iar despre proiecte cu finanțare europeană… Încă așteptăm să-l aflăm pe primul gândit și câștigat de actuala administrație. Totuși… Romeo Dunca spune că a muncit. Și încă muncește la capitolul care îi arde poate cel mai tare pe cei mai mulți cărășeni: infrastructura rutieră.

leader board 728 x 90 px

„La drumurile județene nu am stat în loc. Cu greu, pe fondul ăsta ostil între noi și angajații de acolo (n.r. Direcția de Drumuri Județene), totuși am făcut ceea ce trebuia să facem. Avem lucrări care au fost începute, avem lucrări care au fost deja finalizate, avem licitații finalizate sau pe procedură, avem sume de bani, din puținul avut, care sunt pregătite să vină să rezolve anumite reparații punctuale și, dacă am fi avut bani mai mulți, cu siguranță s-ar fi văzut mai mult, dar vom face maximul de bănuții pe care îi avem. Deci avem câteva drumuri care până în noiembrie vor fi reabilitate.”, a declarat Romeo Dunca deloc punctual.