Romeo Dunca: A fost o mare onoare pentru mine! Merg înainte cu rănile mele!

dunca romeo sedinta cj cs
untitled design set 970x90 px

Nu demisionează după pierderea alegerilor de ieri, ci continuă la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin până în toamnă!

Romeo Dunca îi cedează lui Silviu Hurduzeu fotoliul de președinte al Consiliului Județean pentru următorii 4 ani, dar nu imediat, ci după consumarea întregului mandat. Practic, liberalul exclude varianta de a demisiona din funcție după rezultatul votului de ieri.

„Peste 50.000 dintre dumneavoastră aţi ales la conducerea judeţului PSD. Din nou! Astăzi nici nu mai contează modul cum s-a ajuns la acest rezultat. 10.000 de voturi nu este mare lucru atunci când cetăţenii sunt hotărâţi să aleagă un drum pentru care trebuie doar să meargă la vot. Miile de flotanţi sau zecile de buletine făcute fără a îndeplini condiţiile legale, banii daţi din portbagaj sau, ce e mai rău, trădare ori greşeli stupide, sau chiar lipsa de acţiune din partea unora de la care aştepţi mai mult, toate au dus în parte la acest rezultat. Adversarii noștri politici, hăituiţi şi disperaţi că mai stau pe secetă încă un mandat, au pus totul în joc. Resursele obscure, disciplina de partid şi ajutor dat de o mulţime întreagă de funcţionari transformați în complici în final, au avut efect.”, a identificat Romeo Dunca motivele eșecului.

Liberalul spune că respectă dorinţa alegătorului și că se conformează, dar nu înainte de a arăta că a fost o mare onoare pentru el să muncească atât de mult într-un mediu ostil pe care l-a găsit în judeţ. „Dorinţa de a face bine, de a economisi şi de a găsi soluţii pentru problemele cărăşenilor nu au fost totdeauna pe placul tuturor. Am consumat din resursele personale, m-am frământat şi mi-am făcut duşmani grei, având un singur scop: Să îi servesc cât mai bine pe cărăşeni şi să fac cât mai mult, cu puţinul găsit la îndemână.

Las loc celor care au fost şi vor reveni, să-şi reia metehnele dăunătoare. Să vină Stika şi cu lonescu Lucian, să câştige din nou lucrări cei care le-au câştigat şi în trecut. Să înceapă dansul şi huzurul şi să iasă din faliment tovarăşii lor ce azi sunt plini de popriri.”, a adăugat Dunca.

Până în octombrie va rămâne să continuie lucrul şi să ducă la sfârşit documentele şi semnarea celor câteva proiecte pe Anghel Saligny sau licitaţia la DJ 571spre Moldova Nouă. „La fel modernizarea sau reparaţia celor câteva drumuri pentru care am găsit bani din economii şi a fost dat ordinul de începere va fi dusă la sfârşit. Finalizarea DJ Răcăşdia – Vrăniuţ sau modernizare drumul de la Ciudanoviţa care a şi început. Asfaltare Sicheviţa-Gârnic-Padina Matei sau reparaţii Bocşa- Ocna de Fier – Dognecea – Lupac, Dalboşeţ -Şopotu Nou, Berzovia -Fizeş- Tirol cu asfaltare. Târnova, pod Dognecea, pod Slatina Timiş care sunt deja în lucru. Luncaviţa extravilan sau legătura dintre Apadia şi Delineşti cu ieşire către Valea Deni care, la fel, se va asfalta. Mulţumesc celor 44000 de cetăţeni din judeţ care au pus ştampila de vot pe numele meu, chiar dacă nu au fost suficienţi, cât şi tuturor colegilor şi candidaţilor din partid care s-au mobilizat exemplar. Eu merg înainte cu rănile mele cu tot pentru că viaţa m-a învăţat de multe ori să pierd. Desi acum, singurul lucru pe care îl pierd e doar grija ce am vrut să o am pentru voi, dragii mei cărăşeni!”, și-a încheiat președintele Dunca mesajul adresat cărășenilor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/