„Romeo Dunca a câștigat pentru că a fost mai bun, nu pentru că aș fi avut eu vreun amestec!”

Plecată din PSD, fosta șefă a filialei Caraș-Severin, Luminița Jivan, respinge acuzațiile potrivit cărora amestecul ei ar fi înclinat balanța înspre victoria lui Romeo Dunca la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin.

Jivan a reafirmat că rămâne parlametar neafiliat politic până la finalul mandatului pentru ca, ulterior, cel mai probabil, să activeze în administrație, fără a ocupa vreo funcție politică sau a activa în vreun partid. Referitor la rezultatul alegerilor din 27 septembrie, fostul lider social-democrat susține că eșecul trebuie asumat de actuala conducere a partidului și că scuzele cum că ar fi fost trădări, orchestrate de ea, sunt doar scuze ce nu-și au sensul. „Am auzit ce se invocă, am auzit ce scuze se caută. Luminița Jivan n-a avut niciun amestec în aceste alegeri. Când a fost cazul, eu mi-am asumat, mi-am prezentat demisia. Eu efectiv nu am avut nicio implicare, nu am cerut nimănui, niciunui primar mai mult sau mai puțin apropiat mie să nu facă totul pentru partid și pentru candidatul la Consiliul Județean. Văd că în continuare le place să se lege de numele meu, dar repet, Romeo Dunca a câștigat pentru că a fost mai bun, nu pentru că aș fi avut eu vreun amestec”, a declarat Luminița Jivan pentru expressdebanat.ro.

Ce urmează pentru Luminița Jivan? Există vreo apropiere de PNL, mai ales în contextul în care a primit cuvinte de laudă de la cei mai importanți liberali ai momentului în Caraș-Severin, Marcel Vela și Nelu Popa? „Am spus-o, tot în Express de Banat, rămân parlamentar neafiliat politic și voi face în continuare tot ce pot pentru Caraș-Severin. Dacă vor fi primari ce-mi vor solicita sprijinul, cu siguranță am să-l acord, fără să conteze din ce partid fac parte. Rămân în continuare în slujba cărășenilor mei dragi”, a spus deputatul.