„Românii să nu se mire că în politică intră doar ăia care au râtul gros, care au obrazul gros de porc!”

untitled design set 970x90 px

Atacat încontinuu pe tema proiectului rezidențial pe care firma în care e acționar l-a reluat după mai mulți ani, primarul Reșiței, Nelu Popa, îi deconspiră pe mulți dintre cei care fac astăzi politică!

A explicat în nenumărate rânduri povestea blocului de locuințe pe care îl construiește alături de prietenul său, Romeo Dunca, în centrul orașului, proiect început cu foarte mulți ani în urmă, dar băgat în standby de criza imobiliară. Cu toate acestea, e un subiect preferat de adversarii săi politici și mereu este adus în discuție în termeni tendențioși. „PNȚCD Reșița nu renunță la lupta pentru Reșița, pentru reșițeni. Atât de mult deranjăm când vă dăm cu gropile și cu problemele în cap?! Aceasta este crunta realitate, domnilor. Nu mai putem să ne mințim la infinit. Cât să vă mai suportăm??? Culmea, singura investiție mai consistenta în ultimii trei ani în Reșița este clădirea primarului”, e doar unul dintre ultimele atacuri pe această temă ale țărănistului Lucian Ionescu. Multe alte săgeți trimise înspre Popa sunt legate de finanțarea proiectului rezidențial. 

Primarul Reșiței e iritat de-a dreptul că disputa politică a ajuns la un nivel atât de jos și răspunde cu lehamite: „Unul dintre motivele pentru care oamenii de calitate nu intră în politică este că un om care are caracter, care este serios, nu se lasă împroșcat cu rahat, nu are nevoie de așa ceva și atunci românii să nu se mire că în politică intră doar ăia care au râtul gros, care au obrazul gros de porc, care țin la orice tăvăleală. Am spus-o public de nenumărate ori, Romeo Dunca, prietenul meu, a venit cu o infuzie de capital după ce și-a vândut o participație de 22 de milioane de euro. Și-a vândut niște depozite de logistică la Timișoara cu 22 de milioane de euro și a venit să mă sprijine să termin acest bloc. E simplu! Mi-am vândut o cotă de acțiuni și terminăm blocul”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/