Rof caută constructor pentru blocurile din Dognecea

blocuri dognecea

Patru unități locative din Dognecea vor fi reabilitate și eficientizate energetic. Primăria caută constructorul potrivit pentru această lucrare.

Primăria Dognecea pune la bătaie puțin peste 4,3 milioane de lei pentru reabilitarea a patru blocuri de locuințe, pentru care administrația condusă de Remus Rof a fost obținută finanțare europeană nerambursabilă prin Programul Național de Redresare și Reziliență – Valul Renovării. Execuția lucrării a fost scoasă la licitație.

Prin proiect sunt propuse lucrări de creștere a eficienței energetice pentru cele patru blocuri, prin termoizolarea construcțiilor existente. Se are în vedere realizarea de lucrări de consolidare coșuri de fum – înlocuirea elementelor deteriorate a șarpantelor din lemn, montare învelitoare cu țigla ceramică, lucrări de închidere balcoane și realizare termoizolații cu polistiren expandat la nivelul plăcii de beton, la nivelul podului. Fațadele blocurilor vor fi termoizolate, iar tâmplăria veche va fi înlocuită cu cea din PVC și geam termopan. Prin același proiect vor fi montate și două stații de încărcare electrică cu o putere ce va permite încărcarea a patru autoturisme simultan.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Durata maximă de execuție a lucrării este de 24 de luni, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/