Rocada guvernamentală. „Nu ne facem iluzii că vor putea să vină cu miniștri mai performanți”

radu mihail usr

Rocada guvernamentală nu va aduce nimic bun, fiind vorba de fapt despre același soi de oameni, este de părere liderul senatorilor USR, Radu Mihail.

Înlocuirea premierului liberal cu unul social-democrat va fi de fapt același lucru, spune liderul senatorilor USR. „Deocamdată vedem o coaliție mânată exclusiv de interese de grup. Atât PNL, cât și PSD sunt disperați să rămână la guvernare din perspectiva atracției pe care banul public și atracția banului public îl fac. Vom vedea cât de solidă va fi înțelegerea pe care au făcut-o și cât de bine vor face acest schimb pe care teoretic și l-au planificat, dar Guvernul actual, așa cum este el, a demonstrat că are în componența sa oameni care nu ar fi trebuit niciodată să ajungă într-un fotoliu de ministru.”

Radu Mihail consideră că nici PSD nu are oameni de calitate care să poată preia frâiele ministerelor astfel încât lucrurile să funcționeze mai bine. „Cunoscând, după zeci de ani, ce este și ce face PSD, nu ne facem iluzii că vor putea să vină cu miniștri mai performanți. Uitați-vă la contraperformanțele repetate ale domnului Grindeanu, a reușit să stopeze într-un an de zile lucrarea de 900 de kilometri de șosele. Acest tip de ministru, de guvernare, din păcate, indiferent cine va fi prim-ministru, va fi propagat de această alianță.”

Liderul senatorilor USR și parlamentar pentru diaspora consideră că în fapt problema este alianța în sine, o alianță care „îi grupează pe toți cei care, în ultimii 30 de ani, și-au bătut joc de țara asta.” Radu Mihail aruncă vina principală în ograda președintelui Klaus Iohannis, a cărui revenire „la matcă” a produs această coaliție și „a dat țara pe mâna acestor oameni.”

1000x100 (5)