Robu vrea să susţină agenţii economici şi în perioada stării de alertă

Primăria Timişoara ia în calcul susţinerea agenţilor economici şi în perioada stării de alertă. În cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Robu a anunţat că a discutat în Consiliul Local despre modalitatea în care aceştia ar putea fi sprijiniţi pentru a-şi continua activitatea la parametri optimi.

Mai exact, edilul ia în considerare oferirea anumitor facilităţi fiscale şi în această perioadă. Motivul: există încă unele sectoare sau unele activităţi care nici în timpul stării de alertă nu pot să se deruleze normal şi, pe cale de consecinţă, agenţii economici cu activitate în aceste domenii au nevoie de ajutor.

„Noi nu avem interesul să falimenteze nicio firmă. Dimpotrivă, avem interesul să fie sănătoase, apte de funcţionare cât mai multe firme din ţara noastră şi suntem preocupaţi bineînţeles de ceea ce se întâmplă în comunitatea locală. De forţa lor depinde tot ceea ce se întâmplă în jur. Dacă agenţii economici funcţionează, atunci îşi plătesc şi dările către stat, respectiv către administraţia publică locală, iar noi avem venituri şi din aceşti bani putem să susţinem modernizarea oraşului, dezvoltarea lui în ceea ce înseamnă segmentele sale publice, putem să susţinem agenda culturală, sănătatea, securitatea, toate care ţin de atribuţiile noastre ca administraţie publică locală.”, a precizat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

leader board 728 x 90 px