Robu ține cu dinții de noul director de la Spitalul Județean! „Am încredere că tânărul Raul Pătrașcu va fi un bun manager”

Nicolae Robu rămâne de neclintit în ceea ce îl priveste pe Raul Pătrașcu! Primirea fostului membru PLUS în PNL și numirea lui imediată ca manager al Spitalului Județean ar fi declanșat dispute printre liberali.

Primii care și-au exprimat indignarea în legătură cu schimbarea lui Marius Craina din funcția de director interimar al spitalului au fost medicii și asistenții. Personalul medical a protestat la intrarea în spital în semn de solidaritate cu Marius Craina. Nicolae Robu a ignorat protestele medicilor și a mizat pe studiile unui tânăr cu CV impresionant.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Primarul Timișoarei respinge informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la nemulțumirile peneliștilor. Mărul discordiei liberale ar fi numirea noului manager al Spitalului Județean fără discuții cu Biroul Politic Județean.  „Directorul Spitalului Județean a primit recomandare de la mine înainte de întâlnirea de la Lovrin. Mi-am informat colegii că a fost un context unde a trebuit să îmi asum decizia și am subliniat faptul că este manager. Un manager de spital nici nu trebuie să aibă studii medicale neapărat. Dacă le are, foarte bine, dar eu am încredere că tânărul Raul Pătrașcu va fi un bun manager”, a precizat Nicolae Robu. La întâlnirea Forumului Primarilor de la Lovrin s-a discutat sprijinirea candidaților pentru Consiliul Județean. Săptămâna trecută s-a ridicat în BPJ problema posturilor care se ocupă prin numire.