Robu îl dăscălește pe viceprimarul Lațcău: „Dr. Ruben nu vine de la doctor, cum e consacract, ci de la dublu repetent”

Fostul primar al Timișoarei, profesorul Nicolae Robu, este ironic la adresa viceprimarului Ruben Lațcău, despre care spune că a avut nevoie de 6 ani ca să finalizeze studiile universitare de 4 ani. Reacția fostului edil local vine după ce viceprimarul a declarat că administrația Robu nu a avut niciun proiect mare în Timișoara, cu excepția Pasajului Michelangelo. 

„Viceprimarul «Dr.Ruben» – atenție: în cazul acestui personaj, «dr» nu vine de la «doctor», cum e consacrat, ci de la «dublu repetent», el având nevoie de 6 ani ca să-și să facă studiile universitare de 4 ani – a declarat recent că administrația Robu n-a făcut niciun proiect mare în Timișoara, exceptând Pasajul Michelangelo, dar și acesta cică doar l-a finalizat, el fiind început de administrația Ciuhandu. Evident, timișorenii știu bine cum stau lucrurile cu Pasajul Michelangelo, știu bine, în general, ce a făcut administrația Robu.”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Robu a reamintit de pasajele Jiul și Popa Șapcă, dar și de podurile Dragalina și Eroilor, de noua clădire a Spitalului de Copii și de transformarea centrului istoric în zonă pietonală.

„Toate acestea, absolut toate, realizate integral cu mine ca primar, nimic nefiind început, nici măcar licitat pentru execuție, de administrația precedentă. (…) Vă dau mai jos un link la presa vremii, ca să vedeți adevărul și să vă lămuriți singuri ce viceprimar are Timișoara de astăzi! De fapt, la ce să te aștepți din partea unui om care a fost în stare să-și scrie în CV că a fost inginer începând din anul I de facultate (!!!) și apoi să se pretindă «manager într-o companie multinațională» – cum l-a prezentat noul primar! –, când de fapt el a fost șef de echipă! Dar, vă rog să înțelegeți corect ce imput eu: imput minciuna. (…) Acești oameni mint permanent, au câștigat alegerile mințind, își exercită funcțiile mințind, ba unii au mințit și în dosarul de candidatură, ca să poată candida, ocolind, astfel, legea!”, a mai scris Robu.