Robu, despre cei din conducerea Primăriei Timișoara: „Nu au construit niciun metru de piste de biciclete”

Fostul edil Nicolae Robu critică actuala conducere a Primăriei Timișoara pentru faptul că deși s-a declarat o susținătoare a folosirii bicicletei, nu ar fi construit nici măcar un metru de piste, în afară de cele din proiectele pe care le-a moștenit.

Nicolae Robu se laudă, într-o postare de pe Facebook, cu faptul că a reușit să modernizeze infrastructura de mobilitate din Timișoara. Printre realizările fostului edil ar fi și peste 100 de kilometri de piste de biciclete amenajate, dar și mai multe benzi auto.

Ei bine, Fritz și aghiotanții lui împroașcă mereu cu noroi toate aceste realizări, afirmând mereu că ele sunt o prostie, pentru că încurajează folosirea mașinii, când, după mintea lor, folosirea mașinii ar trebui descurajată! De exemplu, se afirmă că proiectele Bd. Mareșal Prezan, Bd. Sudului și Bd. Grigore Alexandrescu au fost foarte proaste, “Robu încăpățânându-se să lărgească aceste străzi la 4 benzi, desființând, ca să poată face asta, pe anumite porțiuni, fâșiile de spațiu verde!”, a precizat fostul primar al Timișoarei.

Nicolae Robu mai critică actuala conducere a Primăriei Timișoara pentru faptul că nu ar fi construit niciun metru de piste, deși s-a declarat o susținătoare a folosirii bicicletei.

Eu sunt mândru de ce am făcut și bucuros că ce am lăsat în lucru a fost în stadii suficient de avansate să nu mai poată fi oprit de acești neomarxiști care mi-au urmat, dușmani declarați ai mașinii! Indivizi care, deși se declară promotori ai folosirii bicicletei, nu au construit niciun metru de piste de biciclete în afară de cele din proiectele moștenite în lucru de la mine”, a adăugat fostul edil.