Robu acuză „arsenalul de instrumente de manipulare al forțelor oculte” din spatele lui Fritz

Nicolae Robu, noaptea in care a pierdut alegerile la primaria timisoara, in 2020
untitled design set 970x90 px

Nicolae Robu, „aproape candidatul” PNL la Primăria Timișoara, le transmite potențialilor alegători că rezultatele a cinci din cele șase sondaje de opinie la care a avut acces în ultimul an îi sunt favorabile. Totodată, Robu acuză forțe oculte care s-ar afla în spatele actualului primar care vor să manipuleze opinia publică.

„În ultimul an, eu am avut acces la 6 sondaje profesioniste. Despre unul din ele – bănuiți care este acela – am promis că nu dau niciun detaliu. Celelalte cinci au fost făcute după cum urmează: în iunie-iulie 2022, în octombrie 2022, în ianuarie 2023, în mai 2023 și în iulie 2023. Media rezultatelor acestor 5 sondaje e una încurajatoare pentru mine, dar, dacă noi, timișorenii – a se înțelege noi, trăitorii în Timișoara – vrem să eliberăm orașul de fritzism, de această adevărată calamitate abătută asupra lui, trebuie să fim uniți și combativi, nicidecum pasivi, nicidecum demobilizați de sondaje!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

„Arsenalul de instrumente de manipulare al forțelor oculte din spatele acestui ins, ins care nu știm cu ce s-a ocupat și din ce a trăit în Germania în cea mai mare parte a intervalului său de vârstă 18 – 37 ani este unul extrem de variat și de puternic! Dar, uniți toți cei cu drag de oraș, indiferent ce și câte alte lucruri ne despart, vom învinge!”, a continuat fostul primar liberal al Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu va fi candidatul PNL la Primăria Timișoara. Se mai așteaptă un vot formal în partid

Nicolae Robu a reamintit momentul 2020, atunci când, susține liberalul, filiala Timiș a virat către partid 10.000 de euro pentru un sondaj de opinie cu privire la opțiunile electoratului.

„Subsemnatul n-am vorbit niciodată în 2020 despre vreun sondaj profesionist, întrucât, în mod curios, nimeni nu mi-a prezentat atunci vreun astfel de sondaj. 2. Filiala Timiș a PNL a virat în 2020 în conturile PNL național 10.000 euro pentru a se face un sondaj, dar președintele PNL de-atunci, Ludovic Orban -actualul – oare doar actualul?! – aliat USR – mi-a spus că nu-l mai face, că n-are rost să cheltuiască banii pe el, că e clar că eu voi câștiga detașat. 3. La Timișoara, în mod curios, în ziua alegerilor, nu s-a făcut – cel puțin nu se știe să se fi făcut! – niciun exit poll. 4. N-or fi fost, oare, 2 și 3, măsuri de evitare a apariției unor diferențe între rezultatele sondajelor și exit poll-urilor, pe de o parte și rezultatele alegerilor, pe de altă parte?! Întreb și eu, pentru un prieten, cum se spune.”, a mai scris Robu pe Facebook.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/