„Road Safety” la Timișoara, cu simularea unui accident rutier și ateliere de prim ajutor

simularea unui accident rutier la road safety, in timisoara
Cuib de vise 1000x100

Evenimentul este organizat de studenții de la Facultatea de Medicină din Timișoara și își propune să crească gradul de siguranță rutieră prin educație și prevenție. 

„Road Safety” va avea loc duminică, 19 mai, în Piața Libertății, începând cu ora 12. Evenimentul este organizat de  Comitetul Permanent pentru Sănătate Publică (SCOPH) din cadrul Societății Studenților în Medicină din Timișoara (SSMT), în parteneriat cu ISU Timiș.

Organizatorii vor să sensibilizeze publicul cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și să promoveze cunoștințele de prim ajutor ca intervenție vitală în caz de urgență.

STPT job 1000x200

„Scopul nostru este de a educa și informa comunitatea asupra riscurilor asociate nerespectării regulilor de trafic, precum și de a sublinia rolul crucial al primului ajutor în salvarea vieților. În cadrul evenimentului, pe lângă simularea unui accident rutier, va fi organizat un atelier de prim ajutor. Studenți voluntari, instruiți în tehnici de prim ajutor, vor fi prezenți pentru a împărtăși cunoștințele lor și pentru a demonstra manevre esențiale care pot salva vieți.”, a spus Alexandra Ghețe, președinta Societății Studenților în Medicină din Timișoara.

Evenimentul „Road Safety” este deschis publicului larg și se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/