RMN-ul lui Dunca, o formă de căpuşare a Spitalului Judeţean din Reşiţa!

hurduzeu silviu candidat psd
untitled design set 970x90 px

Deputatul Silviu Hurduzeu contestă managementul de la spitalul din Reșița și acuză că darea în folosință a noului aparat RMN este, de fapt, „un gheşeft de doi lei”!

Liderul PSD Caraș-Severin a reacționat imediat ce Romeo Dunca a anunțat ca un mare succes aducerea unui RMN nou în Spitalul Județean de Urgență Reșița de către o societate comercială.

„Nu discutăm despre un aparat RMN care să aparţină Spitalului, ci de o firmă privată care este primită în spital (nu e clar dacă plăteşte sau nu chirie). Din această perspectivă, e o formă de privatizare a serviciului de imagistică. Această asociere bizară, la limita legalului, este o formă de concurenţă neloială, aşa cum chiar Dunca a admis în conferinţa de presă în care a reuşit din nou o performanţă unică: să inaugureze un serviciu medical privat.”, a atras atenția Hurduzeu.

publicitate ziar expresb 1000x100

Acesta spune că, după ce va prelua șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, va susţine achiziţionarea de către spital a unui aparat propriu de Rezonanța magnetică nucleară (RMN), astfel încât cărășenii să nu mai fie obligați să suporte costuri suplimentare.

„Sunt total împotriva oricărei forme de privatizare a sănătăţii românilor şi cred că aceste tentative ale celor de dreapta nu vor face decât să lovească în bolnavi şi, mai ales, în cei care nu-şi permit să bage adânc mâna în buzunar.”, a conchis Silviu Hurduzeu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Caraș-Severin în 9 iunie.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/