Ritmurile balcanice au ridicat valuri de exuberanță la malul Dunării încă din prima seară a festivalului de la Berzasca!

img 0244
explo 1000x200

Din perioada embargoului n-a mai fost atâta forfotă și aglomerație în Clisura Dunării ca în acest weekend, când Berzasca marchează intrarea în rândul stațiunilor turistice din România cu un festival cum n-a mai fost vreodată în zonă.

img 0013

Nikos Papadopoulos, Jean de la Craiova, Elena Gheorghe, Theo Rose și, după miezul nopții încolo, nebunia lui Horia Brenciu. Asta a fost în prima seară la Balkan Festival Berzasca 2022. O seară în care distracția și entuziasmul au atins cote maxime într-un cadru natural de excepție și sub un răsărit de lună plină mirific, imortalizat pe mii de telefoane și exportat în la fel de multe postări pe Facebook, astfel încât și cei care încă n-au ajuns încă pe plaja din Berzasca să intre în atmosfera de festival și să se bucure de fascinanta Clisură a Dunării.

img 0112

Luminile scenei s-au stins dimineață, aproape de ora 3.00. La această oră, pe Dunăre se plimbă încet bărci de agrement sau pescuit ori aleargă ambarcațiuni de mare viteză cu cei care nu și-au consumat încă dozele de adrenalină. În bucătăriile pensiunilor fierbe ciorba de pește, iar mirosul de somn prăjit și mujdei de usturoi predomină de la Moldova Nouă până la Orșova. Pe plaja de la Berzasca, organizatorii pregătesc a doua seară a festivalului. Distracția continuă cu 3 Sud Est și Andra, pentru ca duminică să vină sub lumina reflectoarelor, adusă de un yacht de lux din țara vecină, inegalabila Lepa Brena! E garantat astfel un sfârșit de săptămână fabulos în Clisura Dunării!

img 0029

img 0029