Revelion de vis la Casa Bănățeană

Dacă nu te-ai hotărât încă unde să îţi petreci Revelionul, Restaurantul Casa Bănățeană vine cu o ofertă inedită și un meniu special, unic în orașul de pe Bârzava. Piftia de curcan cu ouă de prepeliță, frigăruile cu cașcaval și struguri și o trupă excelentă care să încălzească atmosfera sunt alegerea perfectă pentru pășirea în Noul An.

Deschis în urmă cu câteva luni, pe Strada Minda, chiar la ieșirea din Reșița, pe drumul spre Văliug, Restaurantul Casa Bănățeană te îmbie să faci cea mai bună alegere pentru noaptea de Revelion. Mai sunt doar câteva locuri, așa că, nu ar trebui să mai stați prea mult pe gânduri. Pentru meniul din ultima noapte a anului, gazdele ospitaliere ale cochetului restaurant au ales preparate speciale. „Aperitivul rece cuprinde ruladă de mușchiuleț de porc cu ciuperci, piftie de curcan cu ou de prepeliță, rulou cu șuncă și hrean, frigărui de roșii cherry cu salam de Sibiu, dar și frigărui de cașcaval cu struguri. Acestea sunt numai câteva dintre bunătățile pe care le gătim în stil tradițional la Casa Bănățeană”, spune administratorul localului.

Selectați cu mare atenție, bucătarii de la Casa Bănăţeană fac din gătit o adevărată artă, astfel că, dacă treci o dată pragul restaurantului, cu siguranță o vei face și data viitoare. Tot în noaptea dintre ani, organizatorii au pregătit un aperitiv cald, constând în plachie de șalău cu legume. Urmează un real deliciu, friptura de curcan cu varză călită, care înlocuiește tradiționalele sarmale. Surprizele din meniu nu se opresc aici, pentru că, înainte de tradiţionala Krautsuppe se va servi rulou de ceafă de porc cu castravete murat, dar și pulpă de porc împănată cu cârnați, la care se adaugă garnitura de cartofi țărănești la cuptor și salata de murături. În completare, fiecare client va avea la dispoziție apă minerală, suc, bere, whiskey, afinată și, evident, șampanie.

Cine întreține atmosfera
Trupa Road Band va încălzi atmosfera la Casa Bănăţeană, așa că, vă puteți distra pe muzică de calitate, în interpretarea inedită a lui Cristi Iakab. Toate acestea costă numai 190 de lei. Petrecerea petrecerea începe la ora 21.00 şi se va termina, cu siguranţă, la orele dimineţii. Alegeți Casa Bănățeană pentru Anul Nou, ca să aveți parte de o seară specială și, mai ales, „gustoasă”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628625670691″]

 

Comments

  1. gogu says:

    super restaurant. am fost de craciun si a iesit super. mancare extraordinara, muzica ok, servire buna. e putin mai departe de centrul orasului, dar merita efortul.

  2. victor says:

    va recomand pizza pe vatra de la casa banateana. e un adevarat deliciu. acum imi pare rau ca am dat banii pentru revelion in alta parte. m-am grabit si nu am stiut de casa banateana pana acum cateva zile. asa mi se lasa la curcanul ala cu varza calita…. poate la anul

  3. bucatarul says:

    cuptorul cu lemne face diferenta. mai au si altii vatra, dar folosesc gazul. arata bine de tot restaurantul. lipseste totusi ceva acolo, pentru la vara un teren sintetic, o piscina ceva

  4. Lau says:

    Da! Da! Da! Pizza face toti banii! Cu siguranta cea mai buna din oras!! 🙂 Si atmosfera de Craciun a fost fantastica, cu mult peste localurile din oras care au avut in program muzica populara sau lautarii. Nota 10+

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/