Reunire cu multe incertitudini în Valea Domanului. CSM Școlar Reșița, lăsată în voia sorții!

Pentru campioana județului Caraș-Severin la fotbal a sunat adunarea în această după-amiază. Reunirea fotbaliștilor de la CSM Școlar Reșița, echipă nou promovată în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, a avut loc la Stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului. Doar truditorii de pe dreptunghiul verde s-au aflat la datorie, la stadion nu a apărut niciun oficial al clubului.

Antrenorul Leontin Doană este resemnat pe moment și își conduce antrenamentele ca un profesionist, dar se simte o oarecare încordare în Valea Domanului. Pentru că nicio voce autorizată nu spune ce soartă va avea echipa fanion a județului. Demisia lui Ioan Florea, de la începutul lunii, a lăsat vacant postul de președinte, și de atunci s-au vehiculat câteva nume. După Cristian Bobar, tot mai des se aude de sosirea în Valea Domanului a președintelui AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea.
Antrenorul Leontin Doană nu știe ce viitor va avea echipa sa, cu care a promovat în Liga a III-a.
“Au venit majoritatea băieților. Lipsesc motivat patru jucători, Milorad Banac, Călin Moţi, Bogdan Szijj şi Petar Domăneanţ. Noi am început treaba, dar așteptăm să vedem cine va fi noul președinte, pentru a putea discuta. Să facă legătura dintre noi și Primărie, între noi și Consiliul Local, ca să știm și noi ce obiective avem. Deocamdată nu vă pot spune nimic, pentru că nu știu nimic concret. A mai venit un jucător care a evoluat sezonul trecut tot aici, dar în Liga a II-a, pentru Metalul, Iulian Vlad. În această perioadă ne așteptăm să ne mai vină unii jucători, dar nu pot spune nimic concret, până nu vom discuta cu noul președinte. După discuții vom ști ce se vrea, care sunt obiectivele, mai aducem jucători, facem cantonament, nu facem. Nu știu nimic ce să vă spun deocamdată. Dacă ar fi să fie după programul stabilit de mine, ar fi zece zile de acomodare aici la stadion, după care aș dori un stagiu de pregătire centralizată de zece zile, ori aici pe plan local, ori să vedem unde rezolvăm în altă parte”, a precizat Leontin Doană.

Antrenorul echipei roș-negre spune că dacă se doresc rezultate, trebuie făcute unele achiziții. “Sunt mulțumit de lotul actual, dar totuși vreo trei-patru jucători ar mai trebui ca să fim acolo, în primele cinci echipe. Campionatul începe în 3 septembrie, dar e posibilă și devansarea sa cu o săptămână, pentru 27 august.”

S-au alăturat echipei și se vor alătura și în zilele următoare juniori din propria pepinieră (George Ponoran, Sebastian Coviţ, Andrea Săndescu, Roberto Muselin şi Cosmin Epure), dar există un semn de întrebare în privința lor, fiindcă sunt legitimați la CS Metalul Reșița, grupare sportivă pe care administrația locală a dat de înțeles că nu ar mai dori-o în Valea Domanului.