Retro Parada Toamnei la prima ediție! „Bătrânele doamne” vor înfrumuseța Reșița!

Un eveniment deosebit vine să îmbogățească peisajul de toamnă al Reșiței. Dacă săptămâna trecută gospodinele s-au bucurat de Zilele Recoltei, acum este rândul bărbaților să-și spele ochii. „Doamne” de toată frumusețea le dau întâlnire în centrul orașului.

Reșița bifează încă un eveniment pentru care organizatorii merită toată aprecierea: Retro Parada Toamnei, prima ediție, încadrându-se perfect în rândul competițiilor sportive pe care orașul le găzduiește, cursele de pe Valea Domanului fiind doar unul dintre ele. Exemplare rare ale unor vehicule istorice se vor opri mâine în centrul orașului pentru a fi admirate. „Bătrânele doamne” vor veni nu doar din Caraș-Severin, ci și din județe învecinate. Va fi ocazia perfectă pentru a vedea străbunicile automobilelor și motocicletelor pe care pasionații de cai putere dau acum și sute de mii de euro.

„Expoziția” din Centrul Civic se va deschide sâmbătă, la ora 10.00, iar la ora 13.00, „exponatele” vor face un tur al orașului, cu oprire la Muzeul de Locomotive.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România, Filiala Caraș-Severin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reșița. Informații suplimentare la telefon: 0722 28 00 28 – Andrei Rotaru.