RETIM și ADID Timiș, campanie de educare în școli privind reciclarea

ora reciclarii
mbmr 1000x100

RETIM și ADID Timiș au lansat o campanie de educare și conștientizare în școlile din județ având ca temă principală reciclarea.

RETIM Ecologic Service anunță că împreună cu ADID Timiș au pornit o campanie de educare și conștientizare în școlile din județ având ca temă principală reciclarea.

Ora Reciclării” s-a bucurat de deschiderea pe care proiectul „Educație pentru noua Generație” a avut-o față de activitatea noastră cu și despre colectarea separată, astfel că echipa noastră a fost invitată să discute cu elevii școlii din Boldur, jud. Timiș. Obiectivul nostru este ca elevii să știe ce și unde se aruncă, care sunt motivele pentru care e important să facem colectarea separată a acestora, dar și informații generale despre tot ce înseamnă procesul de gestionare corectă a lor”, a informat operatorul de salubritate.

ora reciclarii1

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

De asemenea, o acțiune similară a avut loc și la școala din localitatea Satchinez.

Mai precis, angajați ai RETIM și ADID Timiș le-au explicat elevilor prin materiale interactive cât de simplu este să colectezi separat, ce consecințe sunt dacă sunt depuse deșeurile în amestec, cât de important este gestul fiecăruia de a respecta câteva reguli clare pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

Apreciem deschiderea cadrelor didactice și dorința elevilor pentru acumularea de informații despre gestionarea corectă a deșeurilor și vom continua să aducem în rândul cât mai multor elevi și profesori aceste lecții atât de valoroase pentru noi și pentru mediu”, a transmis RETIM.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/