RETIM face angajări! Se caută șoferi, mecanici și electricieni auto

retim face angajari
untitled design set 970x90 px

RETIM este în căutare de noi persoane pentru a le angaja. Operatorul de salubritate are nevoie de șoferi, mecanici și electricieni auto.

RETIM anunță că are nevoie de forțe proaspete. Astfel, operatorul de salubritate caută să angajeze șoferi dedicați, mecanici auto și electricieni auto talentați.

Iată care sunt beneficiile: contract pe perioadă nedeterminată; al 13-lea salariu; prime de sărbători; tichete de masă de 30 lei/zi lucrătoare; pachet medical privat, oportunități de dezvoltare profesională.

Căutăm șoferi responsabili și experimentați, dornici să facă parte din echipa noastră de colectare și transport a deșeurilor. Dacă aveți experiență în conducerea vehiculelor comerciale și sunteți familiarizați cu regulile de transport al deșeurilor, așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația dvs. Dacă sunteți un mecanic auto cu pasiune pentru mașini și doriți să vă dezvoltați într-un mediu dinamic, această poziție vă oferă oportunitatea de a lucra la mentenanța și repararea vehiculelor noastre de colectare a deșeurilor. Căutăm un electrician auto priceput pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor electrice ale flotei noastre auto. Dacă aveți experiență în diagnosticarea și repararea sistemelor electrice ale vehiculelor, vă invităm să aplicați”, transmite RETIM.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul la recrutare@retim.ro

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/