RETIM face angajări! Operatorul de salubritate caută studenți în an terminal sau la master

retim2

RETIM este în căutare de noi oameni pentru a-i angaja. Operatorul de salubritate anunță că sunt posturi vacante în departamentele „Procesare rute” și „Controlling și Raportare” pentru studenți în an terminal sau la master.

Societatea de salubritate RETIM anunță că este în căutare de colegi noi. Mai precis, este nevoie de studenți în an terminal sau la master, care vor fi angajați în cadrul departamentelor de „Procesare Rute” și „Controlling și Raportare”.

Dacă ești în căutarea unei oportunități de muncă care să îți pună în practică abilitățile și care te va ajuta să te dezvolți, atunci noi avem oportunitatea pentru tine! Suntem în căutarea unui nou coleg sau colegă, student în an terminal sau la master, care dorește să se afirme și să se integreze în câmpul muncii! Dacă ai cunoștințe de Microsoft Office (Word, Excel și PowerPoint) și ai zvâcul de care avem nevoie, atunci te vrem la noi în echipă! Aplică acum pentru departamentele noastre de „Procesare Rute” și „Controlling si Raportare” și alătură-te unor oameni care sunt dornici să te cunoască”, informează RETIM.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul la recrutare@retim.ro.

În prezent, RETIM Ecologic Service SA are peste 800 de angajați și deservește un total de aproximativ 700.000 de cetățeni. Societatea pune un accent deosebit pe acțiunile de educație civică și ecologică, în special în rândul elevilor.