Rețeta care îndeplinește visurile a sosit la Timișoara! „Dream management” s-a publicat la Cărturești!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Dacă încă răsfoiți după o carte bună, care să fie pe placul vostru, Cărturești vine cu o propunere pe care a și lansat-o luni seara în premieră: „Dream management”. Dacă titlul v-a stârnit curiozitatea, aflați în continuare detalii despre cartea care a cucerit piața la început de lună!

Nu există niciunde o rețetă care să garanteze succesul visurilor tale. Mirela Oprea, autoarea cărții „Dream management”, a vrut să transmită că de fapt lucrurile mari pornesc de la noi. După mai multe workshopuri despre cum dobândim fericirea, pretutindeni prin țară, autoarea Mirela Oprea vine la Timișoara cu formula perfectă, ambalată într-o carte. Metode precum „tehnica pașilor mărunți” sunt câteva trucuri de împlinire de care fiecare avem nevoie la un moment dat. „Sunt emoționată să fiu la Timișoara și cum sunt la prima experiență de lansare a unei cărți, nu prea știu ce trebuie să spună un autor la lansarea lui de carte. În urma legăturilor frumoase pe care le-am avut cu orașul în desfășurarea activităților mele, cineva mi-a zis că trebuie să scriu o carte. Și acum vă mulțumesc că sunteți la lansarea ei!”, a mărturisit autoarea.

Pe lângă secrete de coordonare a psihicului, povești incredibile de viață sunt adunate de autoare în parcursul cărții, pentru a înțelege și mai bine noțiunea de „dream management”.

Editura Cartex susține formula palpabilă, concretizată în carte. Iată ce a mărturisit președintele editurii Cartex, prezent și el la Timișoara: „Între mine și autorii pe care decid să îi susțin există mereu o legătură. La mine și Mirela a fost o altfel de legătură. Când am primit cartea, am realizat că citisem pasaje din ea din ceea ce posta Mirela pe Republica, însă nu am reținut titlul sau numele autoarei care mă fascinase. A fost o surpriză plăcută să o descopăr astfel pe Mirela. Asta ne învață Mirela, că esența ne transformă. Noi nu suntem angajații unui vis, ci cei care conduc visul. «Dream management» este o metaforă plină de sens, o carte ca o busolă care ne ghidează.”

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

*

Cartea se găsește deja în punctele de distribuire ale Cărturești din orașele mari ale țării. Mirela Oprea susține la Timișoara workshopuri cu tema „Dream management”, iar detalii despre calendarul lor puteți afla de pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/Dream-Management-206040209966621/. Tu când te-ai gândit ultima oară la visul tău?

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/