Rețeaua de sănătate „REGINA MARIA” extinde Policlinica Banat din Timișoara

clinica regina maria
untitled design set 970x90 px

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA extinde cea mai mare și mai modernă policlinică Regina Maria, din zona de vest a țării – Policlinica Banat, cu un nou laborator de analize medicale regional și noi servicii medicale.

Regina Maria continuă să își dezvolte capacitățile în zona de vest a țării prin dotarea Policlinicii Banat cu un laborator regional nou de analize și extinderea serviciilor medicale. Cu 95 de medici și 36 de cabinete medicale, policlinica oferă servicii pentru 32 de specialități medicale.

clinica regina maria

Această diversitate de specialități acoperă o gamă largă de nevoi, de la consultații generale, de zi cu zi, la servicii complexe. În plus, policlinica dispune și de două centre de expertiză – unul pentru managementul ovarelor polichistice şi unul dedicat menopauzei. Pacienții vor găsi aici un centru medical complet, capabil să răspundă tuturor necesităților lor.

“Printre specialitățile disponibile se numără cardiologie, genetică medicală, neurologie, oftalmologie, hematologie, chirurgie generală, ortopedie, oncologie, pediatrie și multe altele. Policlinica este echipată cu tehnologii moderne de diagnostic și tratament, inclusiv o divizie avansată de imagistică ce oferă servicii de radiologie, tomografie computerizată (CT) și rezonanță magnetică nucleară (RMN). În plus, policlinica include și facilități pentru analize medicale de laborator, cu patru cabinete dedicate recoltării probelor atât pentru adulți, cât și pentru copii.” declară Mihai Melciu, director regional zona de vest, Regina Maria.

Noul laborator regional de analize are o capacitate crescută de prelucrare a probelor, acoperind toate departamentele de laborator, inclusiv hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, biologie moleculară și anatomie patologică. Automatizarea și echipamentele de ultimă generație contribuie la reducerea timpului de eliberare a rezultatelor, asigurând eficiență și promptitudine.

publicitate ziar expresb 1000x100

clinica regina maria

“Investițiile semnificative realizate în ultimii ani de Rețeaua de sănătate Regina Maria, pentru dezvoltarea sistemului medical din Timișoara, depășesc suma de 20 de milioane de euro. Aceste investiții reflectă angajamentul ferm de a construi un ecosistem medical complet pentru pacienții din întreaga zonă de vest a României. În această arie, echipa noastră medicală oferă servicii și suport pentru peste 58.000 de abonați.”, spune Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Prin integrarea unui laborator modern, a unei divizii avansate de imagistică și a unei game extinse de specialități medicale, Policlinica Banat oferă pacienților servicii medicale integrate. Aceștia pot efectua un examen medical complet într-o singură locație, ceea ce simplifică procesul de diagnostic și tratament, economisind timp și asigurând o coordonare eficientă între diferiți specialiști. Această abordare îmbunătățește considerabil experiența pacientului și calitatea îngrijirii medicale primite.

Regina Maria își propune să acopere nevoi medicale extinse în întreaga regiune de vest a României, consolidându-și prezența în Timișoara, printr-o infrastructură medicală cuprinzătoare. Rețeaua include patru policlinici: Policlinica Banat, Policlinica Iulius Town, Policlinica ISHO pentru medicina muncii, o clinică de psihoterapie, un laborator regional de analize medicale, Spitalul Premiere, un centru dedicat pentru tratarea celor mai complexe cazuri de reabilitare orală – Dental Hospital, o maternitate și cinci puncte de recoltare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/