Rețea pentru vehicule electrice, lângă Timișoara

pista vehicule electrice timisoara

În apropiere de Timișoara, o comună își dezvoltă infrastructra pentru vehicule electrice cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Autoritățile din Pădureni au accesat bani din Planul Național de Redresare și Reziliență și implementează proiectul „Realizare piste biciclete și alte vehicule electrice ușoare”. Vor fi amenajate și rasteluri și parcări pentru aceste mijloace de transport nepoluante.

Pistele vor fi amplasate de-a lungul străzilor 1, 2 și 22, precum și pe drumul comunal 158. A fost lansată și licitația pentru realizarea obiectivului.

„Investiția va crea posibilități pentru noi moduri de transport la nivel local, încurajând astfel utilizarea mijloacelor de transport alternative, nepoluante și benefice sănătății utilizatorilor, contribuind la limitarea congestiilor în trafic, a poluării și la creșterea siguranței în trafic. Totodată, prin realizarea investiției se va îmbunătăți infrastructura verde, contribuind astfel la adaptarea localității la noile cerințe sociale și economice”, aflăm din caietul de sarcini.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Firmele interesate pot depune oferte până în 22 decembrie. Odată semnat contractul, antreprenorul va avea la dispoziție 7 luni pentru a finaliza lucrările, a căror valoare este de 1,4 milioane de lei.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/