Restricții de circulație pe mai multe străzi din Timișoara

trafic restrictionat pe strazi din timisoara
untitled design set 970x90 px

Cu scopul modernizării rețelei de apă și canalizare, pe mai multe străzi din Timișoara se impun restricții de circulație, în perioada imediat următoare.

Primăria Timișoara vine cu un anunț important! La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul instituției a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier. Limitările sunt necesare pentru executarea lucrărilor la modernizare a rețelei de apă și canalizare în partea de nord a orașului. Acestea vor fi aplicate începând de luni, 22 ianuarie.

Astfel, circulația rutieră va fi restricționată pe mai multe trasee, după cum urmează: 22 – 29 ianuarie, strada Bârzava, pe tronsonul cuprins între strada Vidin – strada Ioan Negulici, prin închiderea sensului de mers către Calea Bogdăneștilor spre strada Dunărea și devierea traficului pe strada Ioan Negulici; 22 – 29 ianuarie, strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul Silvic, pe sensul de mers spre strada Măcin; 22 ianuarie – 14 februarie, strada Nicu Filipescu, pe tronsonul cuprins între imobilul nr 14 – bulevardul Take Ionescu.

De asemenea, circulația rutieră va fi închisă în perioada: 22 ianuarie – 29 februarie, strada Tibiscum, tronsonul cuprins între Bl.1 și Bl.9, respectiv bl. 16 și Bl. 17, până la intersecția cu strada Lugojului; 26 – 29 februarie, strada Renașterii – strada Lugojului.

Totodată, traficul auto va fi restricționat pe strada Lugojului, pe tronsonul cuprins între strada Renașterii și strada Tibiscum, circulația desfășurându-se alternativ pe o bandă de circulație.

Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor”, a informat Primăria Timișoara.

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/