Restricții de circulație până duminică pe drumurile din Timiș, din cauza caniculei

Stiri despre circulatia pe canicula
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Circulația pe drumurile administrate de Consiliul Județean Timiș se va desfășura cu restricții între orele 10 și 20. 

Restricțiile vor fi impuse autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în perioada 9 – 14 iulie, ca urmare a prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie.  vor fi impuse restricții de circulație.

Măsurile sunt luate în conformitate cu O.G. nr. 43/1997, art.44, alin. (2) și (3), privind regimul drumurilor cu modificările și completările ulterioare.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Sunt exceptate de la aceste restricții transporturile de persoane, animale vii și produse perisabile, vehiculele implicate în intervenții de urgență sau care acționează la lucrările de reparații pe drumurile gestionate de CJ Timiș, transporturile poștale, de echipamente de prim-ajutor, distribuție de carburanți, de mărfuri sub temperatură controlată, de vehicule avariate, apă și hrană în zone calamitate, transporturile funerare, precum și cele care vizează activități militare și salubrizarea stradală.

CJ Timiș anunță că perioada de restricții ar putea fi prelungită dacă prognozele se vor modifica.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/