Restricții de circulație în apropiere de Timișoara, pe un drum național

restrictii drum

Atenție, șoferi! De miercuri dimineața au fost reluate lucrările pentru legătura dintre viitoarea centură de sud a Timișoarei cu varianta existentă pe partea de nord. Se închide o bretea de circulație.

„Deoarece s-au îmbunătățit condițiile meteo pentru executarea lucrărilor, începând de această dimineață, 5 octombrie, se închide circulația pe breteaua de urcare de pe DN 6 pe șoseaua de centură existentă, respectiv pe breteaua de coborâre de pe centură spre Remetea Mare/Lugoj. Măsura este luată pentru continuarea lucrărilor la joncțiunea variantei de ocolire Timișoara Sud cu varianta de ocolire Timișoara Nord”, a anunțat DRDP Timișoara, miercuri dimineața.

Circulația pe relația Timișoara – centură și centură – Lugoj se va face prin sensul giratoriu de la Remetea Mare/Holver sau prin sensul giratoriu de pe DN 6/Ghiroda. Pe relația Lugoj/Remetea Mare – centură Timișoara, traficul se va desfășura normal.

Măsurile vor fi valabile până în 30.11.2022.

Lucrările la dezafectarea bretelelor se vor desfășura numai în timpul zilei, iar sectoarele de lucrări vor fi semnalizate atât ziua, cât și pe parcursul nopții.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/