Restaurantul Taverna Racilor din Iulius Town, apreciat de peste 35.000 de timișoreni în prima lună

taverna racilor iulius town (1)
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

King Crab din Norvegia, homari albaștri din Franța, dar și alte specialități aduse special din Grecia sunt deliciile de care s-au bucurat peste 35.000 de timișoreni, în prima lună de la inaugurarea celui mai nou restaurant din Iulius Town.

Taverna Racilor este o locație cu specific pescăresc, recunoscută la nivel național, devenind un adevărat fenomen printre iubitorii fructelor de mare și nu numai.

Prima locație Taverna Racilor din vestul țării s-a inaugurat în proiectul mixed-use Iulius Town. Restaurantul dispune de 350 de locuri în interior, unde clienții se pot bucura de preparatele gătite de chefi cu experiență, iar terasa cu vedere spre Iulius Gardens poate acomoda 180 de persoane.

taverna racilor iulius town (3)

De la inaugurare, peste 35.000 de timișoreni s-au bucurat de experiența oferită de Taverna Racilor, iar printre preparatele preferate de aceștia se află: caracatița și fritto misto. În meniu se regăsesc, de asemenea, sushi, stridii, creveți, calamari, scoici, pui de baltă, supă de fructe de mare și multe alte delicii. Printre specialități se numără și: rapane în sos de vin, calamar întreg umplut cu creveți, calamar la grătar și homar pe pat de spaghete. În același timp, pofticioșii pot încerca platouri complexe, ce cuprind o diversitate de preparate, testând astfel gusturi și arome inedite.

publicitate Timisoara banner maxagro

taverna racilor iulius town (2)

Meniul pentru răcoritoare cuprinde preparate pe bază de cafea și diverse băuturi calde, soft drinks, diverse cocktailuri, dar și vinuri din podgorii din România, Franța și Italia, perfecte de servit alături de fructele de mare.

Pe lângă experiența culinară, clienții au parte și de o atmosferă specială, într-o locație cu un design modern și influențe industriale. Locația dispune și de bazine cu King Crab aduși din Norvegia și homari albaștri din Franța.

taverna racilor iulius town (4)

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/