Restaurantele din Timișoara au lansat ofertele pentru Revelion!

Noaptea dintre ani nu lasă pe nimeni indiferent, fie că alegi o excursie exotică, o minivacanță la munte, o noapte la restaurant, o petrecere acasă, cu apropiații, sau să participi la concertul organizat în oraș. Pentru cei care nu vor fi plecați din Timișoara în perioada Revelionului, restaurantele din oraș sau din comunele din jur au pregătit deja primele oferte. În general, cu greu se mai găsește ceva sub 300 de lei!

Localurile din comuna Giroc s-au pregătit deja cu temele făcute ca la carte. Atât Flonta, cât și Trio și Daf își așteaptă clienții. Complexul Flonta va organiza petrecerea de Revelion în sala Crystal Ballroom. În mare parte, se va cânta muzică populară live, dar va fi și un DJ. Prețul de persoană ajunge la 380 de lei, iar din meniu nu vor lipsa vita și rața, cu preparatele-vedetă miniburgeri de vită Black Angus sau lollipops de rață cu chutney de mango. Tot muzică live și DJ, de data aceasta la prețul de 350 de lei de persoană, oferă și cei de la Daf Junior, unde veți avea ocazia să serviți somon sau sărmăluțe.

Tot din comuna Giroc, și localul Trio Events a anunțat deja ofertele pentru noaptea dintre ani. Restaurantul organizează trei petreceri, în cele trei săli, la prețuri diferite. În sala unde va cânta Stana Stepanescu, prețul pentru o persoană e de 320 de lei, în timp ce pentru celelalte săli, unde va fi tot muzică populară, tarifele sunt de 300, respectiv 280 de lei de persoană. Meniul va fi însă comun, bazat pe carne de curcan sau porc. Nu lipsesc sărmăluțele, dar nici exotica supă de creveți.

Tot la ieșirea din oraș, de data aceasta pe drumul spre Ghiroda, și Hotel Arta are deja pregătită oferta pentru noaptea dintre ani. Pentru un meniu bazat pe curcan și porc, muzică populară live, dar și muzică asigurată de DJ Victor Stan, fiecare doritor are de achitat suma de 270 de lei. La Hotel Arizona, în zona de sud a Timișoarei, veți avea ocazia să mâncați sărmăluțe și ceafă de porc. Și aici va fi muzică live, dar și DJ, iar prețul de persoană e de 280 de lei.

Câteva restaurante din Timișoara, și ele cu oferta definitivată

Nici în Timișoara locațiile de alimentație publică nu se lasă mai prejos și au lansat deja oferte, chiar dacă e doar începutul lunii noiembrie. Elie Maison 07, restaurantul rebranduit din incinta hotelului Casa de la Rosa, propune o petrecere cu un repertoriu muzical pe toate gusturile. Va cânta live orchestra lui Aleksandar Aca Cirkovic, din Serbia, dar timișorenii vor avea ocazia să danseze și pe muzică internațională, asigurată de un DJ. Meniul e unul clasic pentru un restaurant cu specific internațional și franțuzesc, dar nu lipsește pălinca adusă din Maramureș. Prețul de persoană e de 300 de lei, iar un cuplu plătește 500 de lei.

Unele localuri din capitala Banatului au anunțat deocamdată doar prețurile și cine va cânta, fără meniu, care urmează să fie stabilit. Este și cazul Berăriei 700, din centrul orașului. Aici va cânta Taraful de la Vărbilău și va mixa DJ Andaro. Prețul de persoană este de 350 de lei, dar pentru copiii sub 12 ani, prețul e de 150 de lei. Nu lipsesc preparatele din pește, rață, dar nici unul dintre cele mai bune deserturi din oraș, tortul de bezea cu cremă de lapte și zmeură.

Tot așa au procedat și cei de la Venue. Muzica va fi asigurată de David & The Six Martini Band și de DJ Victor Stan. Prețul e mai ridicat, 500 de lei de persoană! Un preț aproape la fel de piperat, 450 de lei de persoană, cer și cei de la Sky Restaurant, chiar în buricul târgului.

Tarife ceva mai rezonabile sunt la restaurantul Caprice, unde la petrecerea cu muzică populară prețul de persoană e de 280 de lei, iar la cea cu DJ, de 220 de lei.