Reșițenii vor parcuri, dar nu au grijă de ele!

Administraţia publică locală face eforturi pentru a schimba faţa oraşului, una îmbătrânită şi tristă. Motiv pentru care se refac străzile, trotuarele, au apărut piste de bicicletă, bănci, s-au amenajat parcuri, locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi. Nu toată lumea le apreciază însă!

Recent amenajatul parc din Mociur este cel mai bun exemplu în acest sens. Acolo au fost distruse deja mai multe obiecte de joacă pentru cei mici şi, cu siguranţă, pagubele nu pot fi atribuite acestora, ci altor indivizi care nu găsesc alte modalităţi de a se distra. Partea bună este că Primăria Reșița are grijă în continuare de locuitorii orașului și de frumusețea lui și a reparat din nou ceea ce oamenii au stricat. Poate că de data aceasta nu vor mai fi distruse. Sau nu cumva să dispară parcul cu totul!
“Am avut o problemă cu locul de joacă din cartierul Mociur. A fost puțin vandalizat. Sper ca pe viitor să nu se mai întâmple și pe această cale rog cetățenii care sunt în zonă să aibă puțină grijă”, a precizat Sava Giuricici, Director la Direcţia de Întreținere a Patrimonului Primăriei Reșița.