Reșițenii sunt invitați să alerge pentru o cauză nobilă

alergare in familie
Cuib de vise 1000x100

Fundația Comunitară Banatul Montan organizează luna viitoare un eveniment sportiv în scop caritabil.

„Comunitate în mișcare” este mottoul evenimentului sportiv organizat în 2 iunie de Fundația Comunitară Banatul Montan. Evenimentul este deschis tuturor reșițenilor, și nu numai, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică, și include patru curse speciale.

Participarea în cadrul acestui eveniment sportiv se face contracost, taxele de înscriere urmând să fie redirecționate către Asociația OncoHelp, care dorește să construiască o clinică de oncologie la Reșița.

Persoanele care doresc să participe la acest eveniment sportiv caritabil au la dispoziție patru curse speciale:

Cursa de doi kilometri

Traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland, apoi întoarcere până la Intim și revenire în parc. Vârsta minimă pentru participare este de 12 ani.

Cursa „Te dai cu orice” – doi kilometri (cursa necronometrată):

Traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland, întoarcere până la Intim și revenire în parc. Participanții pot parcurge traseul pe patine cu rotile, fotoliu rulant, trotinetă, cărucior, bicicletă, skateboard, longboard sau monociclu. Fără vârsta minimă. Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa doar însoțiți și supravegheați de un adult. Organizatorii recomandă folosirea echipamentului de protecție (cască, mănuși, cotiere, genunchiere etc). Este interzisă participarea cu echipamente motorizate (electric/motor combustie).

Cursa de cinci kilometri:

STPT job 1000x200

Traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland și înapoi. Vârsta minimă pentru participare este 12 ani.

Cursa de zece kilometri:

Traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland și înapoi, parcurgând această buclă de două ori. Vârsta minimă pentru participare este 12 ani.

Organizatorii precizează că oferă reduceri pentru grupuri. Astfel, grupurile de minimum zece persoane primesc o reducere specială la înscriere. „Încurajăm formarea echipelor care să reprezinte locul de muncă, școala, echipa sportivă sau orice altă organizație. Este o oportunitate excelentă de a consolida relațiile și de a te distra împreună cu cei dragi sau colegii tăi”, subliniază reprezentanții Fundației Comunitare Banatul Montan.

Înscrierile pentru evenimentul din 2 iunie se fac online pe contact@comunitateinmiscare.ro Pentru înscriere „echipă”, participanții sunt rugați să scrie un email la contact@comunitateinmiscare.ro.

Vino și tu alături de noi pentru a face o diferență în comunitate și pentru a te bucura de mișcare în aer liber. Împreună putem crea un impact pozitiv! Taxele de înscriere vor fi direcționate către Asociația OncoHelp, care dorește să construiască o clinică de oncologie în Reșița”, mai precizează organizatorii.

Evenimentul începe la ora 10.00, punctul de întâlnire al participanților fiind Parcul Tricolorului din cartierul Govândari.

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/