Reșițenii, așteptați la curățenie. De la mic, la mare!

curatenie la Resita
publicitate si promovare in ziar

„Natura are prioritate!”, acesta este sloganul sub care se desfășoară în acesta an campania „Let’s do it România”, la care aderă, ca de fiecare dată, și municipiul Reșița.

Peste 15 milioane de voluntari din 191 de țări își unesc forțele în data de 16 septembrie pentru a curăța deșeurile de pe toată suprafața Pământului, într-o singură zi, cu ocazia „World Cleanup Day” (Ziua Curățeniei Generale – n.r). În țară sunt așteptați să participe la această acțiune peste 150.000 de voluntari, sub îndemnul „Let’s do it România”.

Ca în fiecare an, municipiul Reșița se alătură acestei campanii, reprezentanții administrației locale făcând apel la populație să se implice prin acțiuni de voluntariat la curățarea orașului.

Let’s do it Reșița – ne întâlnim sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 09.30 în parcarea Stadionului «Mircea Chivu», iar zona pe care dorim să o salubrizăm este cartierul Valea Domanului. Noi asigurăm sacii și mănușile necesare pentru curățenie. Este important ca fiecare dintre noi să dăm o mână de ajutor, pentru Reșița curată! Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, este mesajul transmis de Primăria Reșița pentru locuitorii municipiului

FOTO: ARHIVĂ

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01