Reșițeni, în noaptea de Înviere autobuzele vor circula!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Autobuzele din Reșița vor circula după un program special, în noaptea de Înviere, iar în restul zilelor de sărbătoare, se va respecta orarul de weekend.

Până în jurul orei 01.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 05 mai, autobuzele din municipiul Reșița vor fi puse la dispoziția cetățenilor, anunță Dănuţ Jurubescu, directorul Societății de Transport Urban.

În aceste zile de sărbătoare, în oraș vor circula autobuzele după programul de weekend, iar în noaptea de Înviere orarul va suferi mici modificări, mai exact se va circula până la ora 01, noaptea, astfel încât cei care aleg să meargă la Slujba de Înviere, cu mijloacele de transport în comun, să poată avea acces cât mai ușor la acestea.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Autobuzele vor circula până în jur de ora 1.00 astfel că, la ora 00.00 și 10, 15 minute va fi un autobuz sub pod la Nera, care va merge spre Govândari, iar în intervalul orar 00.15 și 00.30 vor mai pleca câte un autobuz din Piața Republicii, de la Muncitoresc spre Govândari, astfel încât să poată fi transportați toți cei care vor dori să meargă cu autobuzul la bisericile din oraș.

Directorul societății mai transmite reșițenilor să fie atenți când urcă în autobuze, pentru că lumânările și candelele aprinse vor trebui stinse pentru siguranța tuturor.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/