Reșițeancă, dispărută în București

O tânără de 25 de ani, aflată la studii în București, a plecat vineri de la gazda unde locuia împreună cu fratele ei, lăsând în urma ei doar un bilet de adio.

Tudor Loredana Mihaela, de 25 de ani, este o tânără din Reșița plecată la București pentru facultate. Vineri seara a fost ultima dată când aceasta a fost văzută de membrii familiei. Ea a părăsit apartamentul unde locuia în gazdă alături de fratele ei și a lăsat un bilet în care specifica faptul că nu dorește să fie căutată.

tanara disparuta

Tânăra nu a luat nimic cu ea, nici telefonul mobil şi nici bani. A lăsat un bilet prin care îi cerea familiei să nu o mai caute. La data plecării avea cercei şi era îmbrăcată cu o geacă neagră cu glugă pe marginea căreia se afla blană de culoarea neagră cu inserţii albe, o eşarfă neagră de mătase, cizme de culoare verde-kaki fără tocuri şi jeanşi albaştri”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ CS.

Familia tinerei susține că aceasta nu a avut niciun conflict și niciun motiv să ia o astfel de decizie și o roagă să dea un semn de viață ca să știe că este bine. „Oricine a văzut-o şi poate da informaţii cu privire la identificarea acesteia este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai adaugă Ancuța Cărbunaru.