Reșițean prins după ce a dat un tun de 100.000 de euro!

police handcuffs lies on a set of green monetary denominations o

Un reșițean a dat o spargere serioasă într-o locuință din municipiu. A plecat de acolo cu 100.000 de euro. Se întâmpla în luna august, însă bărbatul a fost prins astăzi, când s-a trezit cu mascații la ușă.

Trei percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață la trei adrese diferite din Reșița. Anchetatorii aveau în vizor un bărbat de 36 de ani care ar fi furat, în luna august, dintr-o locuință din oraș 100.000 de euro. În urma perchezițiilor de astăzi a fost găsită și indisponibilizată o sumă importantă de bani, precum și o armă neletală supusă autorizării, deținută ilegal.

Față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 16 noiembrie, să fie prezentat procurorului cu propunere legală.

La activități au participat polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, polițiști criminaliști și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Activitățile au beneficiat de suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.