Reșița se pregătește de sărbători. Patinoarul și bradul sunt pe loading

centrul civic resita

Patinoar, brad împodobit, lumini și multă distracție. La Reșița au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, start care va fi dat de la 1 Decembrie. 

După o perioadă lungă de șantier, Reșița va prinde viață și se va colora, odată cu perioada sărbătorilor de iarnă când municipalitatea pregătește, și în acest an, o atmosferă de poveste. Se lucrează intens la punerea în funcțiune a patinoarului din Centrul  Civic, care va fi disponibil de la 1 Decembrie, iar bradul, montat deja de către angajații Primăriei Reșița, își așteaptă decorurile și luminițele ce vor fi aprinse, vineri 8 decembrie, totul sub cupola unui nou program artistic de excepție, pregătit pentru reșițeni.

centrul civic resita

Bucuria tuturor, dar mai ales a micuților, patinoarul artificial va funcționa în fiecare zi, între orele 10.00 și 22.00, iar copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani pot patina gratuit.  Mai mult decât atât, și grupurile de elevi împreună cu cadrele didactice, dacă anunță din timp, fie primăria sau vin direct la patinoar, vor beneficia și ei de gratuitate. Prețul pentru o oră la patinoar, cu tot cu închirierea patinelor, este de 20 lei.

centrul civic resita

Reprezentanții primăriei au anunțat că în acest an iluminatul festiv se va realiza doar în centrul civic și în Parcul Tricolorului și asta pentru că: „Orașul este în șantier, iar după finalizarea proiectului cu tramvaiul, timp de 5 ani nu avem voie să intervenim în niciun fel asupra stâlpilor de iluminat public, fie ei cei centrali ce susțin și firul de contact, fie pe cei ce străjuiesc trotuarele“.

Programul detaliat al Târgului de Crăciun va fi afișat la începutul săptămânii următoare.

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/