Reșița râde din nou! Stand-up cu Teo la Cinematograful Dacia!

po 1000x100px (3)

Un nou spectacol de stand-up comedy va fi pus în scenă la Reșița, mai exact la Cinematograful Dacia, acolo unde Teo va urca pe scenă pentru o seară de distracție.

La Cinematograful Dacia se va râde din nou. După ce la mijlocul lunii noiembrie Maria Popovici, câștigătoarea iUmor și iubitul ei Alexandru Minculescu au făcut o sală arhiplină să râdă cu lacrimi, se anunță încă o seară de show. Miercuri, 20 decembrie, de la ora 19.00, Teo, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol, vine la Reșița. Biletele pot fi achiziționate sâmbătă și duminică, între orele 18.00 și 20.00, de la casieria cinematografului. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0738 219 678.

Cariera lui Teo a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand-up și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt diverse și bine documentate.

1000x100 casa brutarului

Noul său SPECIAL de stand-up „Învățăm și ne distrăm!” îți aduce un Teo vesel, cu un fin simț al autoironiei remarcabil și într-o formă de zile mari! Miercuri, de la ora 19.00, la Cinema Dacia.

Stai cu ochii pe Express de Banat! Mâine dăm startul unui nou concurs pe pagina noastră de Facebook!