Reșița, în Liga a III-a! După șase minute de emoții!

CSM Școlar Reșița s-a impus categoric pe terenul din Șimian în fața campioanei județului Mehedinți, Pandurii Cerneți, în prima manșă a barajului de promovare în al treilea eșalon al fotbalului românesc. Victoria cu 6-1 (4-1) a băieților antrenați de Leo Doană face aproape inutil returul din Valea Domanului.
Rosso-nerii au fost considerați ca și promovați imediat după tragerea la sorți, după ce s-a aflat că au căzut cu cel mai accesibil adversar dintre toți cei posibili. Oltenii au deschis însă devreme scorul, în minutul 8, iar multora a început să le mai scadă optimismul. A fost însă un simplu foc de paie, pentru că emoțiile le-au fost risipite șase minute mai târziu. Beloescu a restabilit egalitatea, iar Costescu s-a grăbit să aducă Școlarul în avantaj, în minutul 23. Peste alte cinci minute, Beloescu a realizat dubla, dar scorul primei reprize a fost stabilit de reușita lui Liuba. Același jucător care a coborât de la Liga a II-a în campionatul județean a marcat și la scurt timp după pauză, iar Doană a stabilit scorul final: Pandurii Cerneți – CSM Școlar Reșița 1-6.
Jucătorii au sărbătorit pe gard, alături de suporterii veniți de la Reșița, fiind și ei convinși acum că Școlarul va juca din sezonul următor în Liga a III-a!