Reșița are city manager: candidatul Re:START România la Primăria Timișoara!

După o analiză riguroasă, așa cum a promis că va face, primarul Ioan Popa ar fi decis că cel mai bun CV din cele 42 depuse pentru funcția de city-manager este cel al lui Ovidiu Sîrbu, omul care a candidat anul trecut din partea Re:START România pentru funcția de primar al Timișoarei.

Se pare că primarul Reșiței merge pe aceeași linie cu Romeo Dunca: își ia administrator public din Timișoara. Numai că, în cazul opțiunii lui Ioan Popa, candidatul ales nu este deloc străin de politică sau administrație. Ovidiu Sîrbu vine din sfera oamenilor de afaceri, acolo unde a activat circa 20 de ani în domeniul infrastructurii de transport și al construcțiilor civile, însă a trecut și prin administrație, dar și prin partide politice.

A activat în administrația publică locală, la Primăria Municipiului Timișoara, după care și-a continuat activitatea în administrația publică centrală, având funcția de ministru secretar de stat din partea ALDE la Ministerul Transporturilor timp de aproape 2 ani.

leader board 728 x 90 px

În iulie 2020 a pășit în Re:START România, filiala Timiș, pe care a și condus-o din postura de președinte, fiind totodată și vicepreședinte pe Regiunea Vest. Din partea aceluiași partid a candidat anul trecut pentru funcția de primar al Timișoarei. A obținut însă doar 186 de voturi.

Rămâne de văzut dacă Ovidiu Sîrbu are și simțul umorului, o calitate pe care Ioan Popa a trecut-o ca fiind obligatorie atunci când a anunțat scoaterea la concurs a postului de city manager.

CITEȘTE ȘI: 

Concurență aprigă în Primăria Reșița! Șapte pe un loc!

Președintele PLUS Caraș-Severin are simțul umorului! Este dispus să facă echipă cu primarul Ioan Popa