Reşiţa a primit o semnătură în valoare de 5 milioane de lei. Nelu Popa vrea să vadă banii!

Primarul Nelu Popa a anunţat semnarea contractului de 5 milioane de lei privind finanţarea modernizării drumului de acces şi a străzilor din Poiana Golului.

Contractul a fost semnat ieri de vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, beneficiar fiind Unitatea Administrativ Teritorială Reşiţa, reprezentată de primarul municipiului Reşiţa, Nelu Popa. Finanţarea de 5.010.625.90 lei se face prin PNDL, diferenţa până la valoarea totală a investiţiei, de 5.230.774.90, urmând a fi suportată de către Primăria Reşiţa.

„Contractul pentru unul dintre proiectele acceptate la finanțare prin fonduri alocate prin PNDL, mai exact «Modernizare drum de acces și străzi în cartierul Poiana Golului din municipiul Reșița», a fost semnat ieri de către reprezentanții Guvernului. Mă bucur că încep să se facă pași concreți în implementarea acestor proiecte și aștept cu nerăbdare alocarea efectivă a sumelor necesare demarării lucrărilor“, a anunţat azi, cu un optimism reţinut, primarul Nelu Popa.