REPER Timiș și-a ales conducerea. Între lideri, fostul președinte USR Șag

echipa reper
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Anca Micșa-Oprea și Cristian Răducă sunt copreședinții celei mai noi filiale județene de partid înființată. Membrii REPER Timiș și-au ales conducerea în cadrul conferinței județene care a avut loc online, în weekend.

Astfel, conducerea REPER Timiș este asigurată de Anca Micșa-Oprea și Cristian Răducă (copreședinți), Gabriela Ridegu (secretar general), Mihai-Florin Donțu (responsabil comunicare), Andreea Silvia Chinezu (responsabil resurse umane), Cristian Ruță (responsabil strângere de fonduri), Harry Müller, Ionica-Daniela Lăcătușu, Cristian Pușcaș, Anca Gabriela Mathe – vicepreședinți și Dan Damian, Diana Maftei, Adriana Durlă, Daniela Vlad, Dan Bădiță – membrii.

„Ne dorim să fim un reper al dialogului constructiv, al politicilor publice aplicate și al soluțiilor moderne, iar conducerea bicefală a acestei filiale este un prim pas. Credem în puterea comunătățior de coagulare, cheia unei guvernări de succes fiind colaborarea și coordonarea mai multor idei printr-un discurs civilizat și orientat spre soluții.”, a transmis Anca Micșa-Oprea, printr-un comunicat de presă.

„REPER își propune ca, la nivel județean, să fie nu doar alternativa la actuala constelație politică, dar și vehiculul politic care să demonstreze că soluțiile pot fi livrate și altfel decât pe planșe sau randări 3D. Avem printre noi tineri care și-au dovedit utilitate și cunoștințele în construirea unui plan de politici publice, dar și novici în domeniu, veniți cu multă dorință de muncă. Bineînțeles, suntem deschiși oricărui timișean care dorește să se implice în proiectul nostru.”, a spus și Cristian Răducă.

Cei de la REPER mai spun și că se adresează celor care „cred în libertate, unitate și solidaritate și celor care vor o administrație profesionistă și implicată în oferirea de soluții viabile pentru județul nostru. Credem în puterea democrației și a dialogului și suntem adepții comunicării permanente și transparente a ideilor și viziunilor pe care ni le asumăm!”

Conferința Județeană REPER Timiș s-a  desfășurat în prezența copreședinților naționali Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru, precum și a deputaților REPER Andrei Lupu, Lorant Sas, Alin Prunean și Daniel Toda.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/