Reparații în școlile din Timișoara de peste două milioane de euro

sala de sport din timisoara, modernizata

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că s-au investit peste două milioane de euro, în acest an, pentru a se realiza o serie de reparații în școlile din oraș.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, se laudă cu faptul că instituția pe care o conduce a investit o sumă importantă de bani cu scopul de a realiza reparații în școlile din oraș.

În 2023 am alocat 11 milioane lei pentru reparații, pentru ca cei mici să învețe și să facă sport în condiții mai bune. Continuăm să investim în educație. Atât în centru, cât și în cartiere”, a afirmat edilul-șef.

sala de sport din timisoara, modernizata4

Printre altele, primarul Timișoarei a amintit faptul că sala de sport a Colegiului Național Bănățean a fost renovată, după ce ani întregi nu a putut fi folosită.

Sala de sport renovată la Colegiul Național Bănățean este gata să-i primească pe elevi, după ce de ani întregi a stat abandonată. La fel și un teren de fotbal și o sală de sport reabilitate la Liceul Sportiv „Banatul”. În scurt timp, finalizăm terenul de sport de la C.D. Loga. Sunt o parte din lucrările pe care le-am realizat împreună cu directorii școlilor și echipa de la Administrația pentru Educație și Sănătate a Primăriei”, a detaliat Dominic Fritz.

sala de sport din timisoara, modernizata2

sala de sport din timisoara, modernizata1

1000 x 100 gif logiscool