Reorganizare! Cantina de Ajutor Social a Lugojului va fi desființată

cantina lugoj

Municipalitatea lugojeană ar putea desființa Cantina de Ajutor Social și reorganiza serviciul prin care persoanele nevoiașe să primească hrana gratuită de la Primăria Lugoj.

Primarul Municipiului Lugoj intenționează să promoveze Proiectul de hotărâre privind desființarea Cantinei de Ajutor Social Lugoj și reorganizarea Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj.

Decizia vine ca urmare a faptului că în ultimii ani numărul beneficiarilor cantinei a scăzut simțitor, iar costurile aferente structurii responsabile a asigura acest serviciu sunt destul de ridicate. O posibilă alternativă ar fi acordarea de tichete sociale unei anumite categorii de beneficiari care întrunesc criteriile necesare.

O altă variantă este ca Primăria Lugoj să scoată la licitație serviciul prin care nevoiașii Lugojului vor primi hrana, astfel că această sarcină va fi preluată de la cantină de către o firmă de catering. Firma de catering va raporta lunar și va primi bani doar pentru porțiile distribuite.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamații cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menționat până la data de 5 octombrie, orele 12, pe adresa de e-mail contact@primarialugoj.ro sau la sediul instituției, camera 7.