Remus Rof, prima opțiune pentru Primăria Reșița!

untitled design set 970x90 px

Pentru al treilea mandat de primar al reședinței de județ, Nelu Popa se va confrunta, cel mai probabil, cu puternicul om de afaceri Remus Rof, astăzi primar al comunei Dognecea.

Liberalul a câștigat cu un scor zdrobitor în 2020, ba chiar l-a făcut și pe Romeo Dunca președinte al Consiliului Județean cu voturile culese de la reșițeni. La alegerile de peste doi ani se anunță însă o luptă strânsă. Remus Rof e încurajat de ritmul în care transformă în bine comuna Dognecea, dar și de faptul că are în spate cel mai mare partid, PSD. Deocamdată nu și-a anunțat public intenția de a candida pentru Primăria Reșița, dar lucrurile sunt cât se poate de clare, mai ales după ce a acceptat interimatul în organizația PSD Reșița și e cam singurul nume vehiculat și pentru alegerile ce vor avea loc în partid. Iar cum în PSD liderii organizațiilor trebuie să-și asume și candidatura pentru primării, Remus Rof, că vrea, că nu vrea, va fi opțiunea social-democraților.

„Organizația Reșița este cea mai importantă, am simțit acest lucru și la alegerile locale din  2020. Există un președinte interimar, a început să coaguleze membrii mai vechi, există și o organizație de tineret. Este una din variantele pe care le luăm în calcul pentru Primăria Reșița, altfel nu l-am fi propus pe Remus Rof pentru a fi președinte interimar. Se vor face și sondaje de opinie.”, a declarat pentru expressdebanat.ro Silviu Hurduzeu, președintele PSD Reșița.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/